Cobham new family home

Alex and her three children moved into their new house in Cobham, Surrey, wanting to create a new home for the family. The modern detached house with four bedrooms was a real blank canvas and a great opportunity to start again.  Alex had already chosen Farrow & Ball Oval room blue for the large rectangular sitting room, but was stuck for ideas for the rest of the house.  She contacted me to help her plan layouts and decor for the living room and 4 bedrooms.

Alex needed the spacious living room to have a grown up feel, so we  used a light, neutral pallete to coordinate with the Oval room blue.  The long Georgian style windows allowed lots of light at the lower end of the room styled as a little study area.  We transformed the large front window into a cosy window seat for quiet read or contemplation.   The childrens bedrooms reflected their ages, but had to grow with them for an ever changing range of interests!    Alex's bedroom was a very decisive brief, pale, calm and serene. We added to the light, airy feel with rattan furniture and minimal styling.  

contact 
Me
07720 651967
April20192.jpg
info@anniewebb
interiors.com